Apertúra Film-Vizualitás-Elmélet
2012-ben is rendelkezhet adója egy százalékáról, Ön is hozzájárulhat az Apertúra munkájához! | Nyomtatás |

Kedves Olvasónk!

Az Apertúra (www.apertura.hu) 2011 óta semmiféle támogatásban nem részesült, így a Pompeji Alapítvány folyóirat- és könyvkiadási tevékenysége is kétségessé vált. Ha fontosnak tartod a munkánkat, támogasd adód 1 százalékával.

Az Apertúrát kiadó Pompeji Alapítvány adószáma: 19085074-1-06

Hogyan rendelkezhet?

  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2011. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH oldaláról. Adójának 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet.

A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot adja le a munkahelyén vagy tegye a 2011. évről szóló személyi jövedelemadó bevallása mellé, és juttassa el az adóhatóság címére. A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ.

Köszönjük a támogatást!

 

 
Partnerünk
Advertisement
?>