Apertúra Film-Vizualitás-Elmélet
Az elfogadott cikkek kísérő szövegei | Nyomtatás |

Kérjük, segítse a szerkesztők munkáját azzal, hogy a következő, az Apertúrában szokásos tartalmi kiegészítésekhez igazodik: 

  1. Képek: a folyóirat a cikkeket képekkel, filmkockákkal és filmrészletekkel (max. 1 perc) illusztrálja. Ezeket mindig külön fájlba csatolja „.jpg" „.gif" vagy „.png" formátumban (a fájlok neve 01-től x-ig számozással), a főszövegben pirossal kiemelve jelölje meg számozással a helyüket. A képekhez képaláírások is tartoznak, ezeket külön fájlba csatolja.
  2. Linkek: az egyes cikkekhez a témával foglalkozó internetes tartalmakat is ajánlunk olvasóinknak. Ha vannak erre vonatkozó ötletei, akkor a linkgyűjteményt (a szerző és a cikk címe, valamint a http-elérhetőség megadásával) külön fájlba csatolja.
  3. Szerző: a cikkhez tartozó szerző-rovatba főbb önéletrajzi adatait, szakmai életútjának állomásait adja meg. Hasznos lehet egy e-mail cím feltüntetése is, ahol az érdeklődő olvasók kapcsolatba léphetnek a szerzővel.
  4. Adjon meg néhány olyan kulcsfogalmat magyarul és angolul, mely a keresőprogramot segíti írásának felkutatásában a világhálón.
  5. Mellékelje a dolgozat pár mondatos magyar és angol nyelvű absztraktját.
 
Partnerünk
Advertisement
?>